Gość
ja mam tylko h****y internet bo neostrada i to 640 mb porazka
według mnie neostrada się nie umywa do internetu orange
(Czy jakoś tak xD)
Ostatnio edytowany przez ronhard (2009-09-07 12:29:41)
ja mam neostrade 1 mb ;p jednak serverow niemoge robic gdyz mam wewnetrzne ip ;p niebede tlumaczyc coto
(na sparze musialem kiciuszkowi tlumaczyc coto
coza kretyn xD nielapal ani troche coto
)
Ronhard, orange freedom i neostrada to prawie to samo Wiem, bo to jedyni możliwi dostawcy internetu u mnie, a to dlatego że obydwaj dostarczają na tych samych liniach tp...Wypróbowałem obydwa i nie jestem zbyt zachwycony, neostrada wiadomo jaki poziom trzyma a organe... Mam skoki transferu (często się nie da na raz ogladać kreskówek, trzeba chwile odczekać żeby się załadowało) ale najbardziej upierdliwe jest to że zdaża się mi tracić połączenie, co skutkuje naprzyklad przerwaniem gry w coj'a
ojc ;p
ja wole neostrade ;p niejest idealna ale prawie nigdy niema przerywania polaczenia
w tym roku mialem tylko 1 taki przypadek
Macino napisał:
Stalker ma multi? Bo przegapiłem ten tytuł, a chętnie bym kupił, bo teraz tani pewnie...
a o który ci chodzi? cień czarnobyla czy czyste niebo? bo ja mam ten drugi i multi jest nawet fajny ale straszne lagi są bo to ruskie głuwnie tam grają
No cóż Fragil widze że lepsza neostrada tp dzięki
Ja sam osobiście chwale neostrade tp bo sam ją mam
Jest połączona ze wszystkimi komputerami w chacie
Kiciuszek hmm znam dobrze powie dzień dobry ale i tak noob
Kiciusiek to dzieciak... Mam na myśli głównie mentalność, żeby nie było. U nas trzeba ostrożnie z takimi określeniami . Może i gra w miare ok, ale krzykacz z niego, do tego jak już próbuje powiedzieć coś mądrego to wychodzi na głąba (np na ostatnim sparze było doskonale to widać). Rzuca nagminnie kurwami. Jakiś taki zniewieściały nick. Ogólnie gościa nie trawie.
A wracając do orange i neostrady... Gdy miałem neostrade też miałem przypadki utraty połączenia, to raczej wina dosyć wiekowej a przede wszystkim nie konserwowanej linii u mnie w okolicy Obydwóch dostawców odradzam jeśli ma się możliwość dostępu do internetu na przykład z kablówki. Nie dość że wtedy wychodzi taniej to i ewentualne zażalenia łatwiej zgłosić
Procesor 2,2 (x2) intel dual core, grafika 512 mb ATI, 2x 1 gb Ram. Byłoby dobrze ale to jest laptop, i to w dodatku rodziców . Mój własny to już przestarzały gracik, czasem gram na nim w wormsy, gothic 1 i 2 i na necie siedzę. Ja czekam na Risena, na Arcanie też trochę, ale boję się że mi nie pójdzie.